DEMODAG OPENBARE BESTUREN 6 September 2022

Zoals u wellicht al vernomen heeft gaat de beurs Demo Groen in het Park van Laken te Brussel NIET door.

Daarom nodigen wij u graag, samen met een aantal andere bedrijven, uit op onze alternatieve DEMODAG OPENBARE DIENSTEN op 6 september 2022 om u toch de kans te geven kennis te maken met een aantal nieuwe ontwikkelingen en bedrijven welke u anders zou ontmoet hebben in Brussel. Alle informatie en het dagprogramma, kan u hieronder terugvinden:

Waar en Wanneer?

6-9-2022

De Montil

Moortelstraat 8

1790 Affligem

Programma van de dag

09u30 Ontvangst met koffie

10u00 Welkom en korte toelichting van de dag

10u15 Actieve presentaties en demonstraties

12u30 Lunch

13u30 Zelf testen en ontdekken

15u30 Einde

Fabrikant van straatveegmachines en Holder werktuigdragers presenteert verschillende machines voor de binnenstad en beheer van fietspaden, maar ook preventieve en recuratieve onkruidbestrijding.

Spekking heeft alle producten in eigen huis voor industriële reiniging, veegtechniek en infra oplossingen.

Winterdienst.be presenteert u de nieuwste machines in het kader van gladheidsbestrijding met o.a. de Springer zoutstrooier, de SPTT pekelsproeier en pekeloplossers.

Invoerder van de bekende elektrische GOUPIL nutsvoertuigen. Verschillende modellen (G2, G4 & G6) worden getoond in diverse uitvoeringen.

Brigade Electronics is gespecialiseerd in voertuigveiligheid voor diverse branches en onze missie is het voorkomen van ongelukken door middel van verschillende camera en detectie systemen voor vrachtwagens en machines.

Stierman De Leeuw is exclusief EGO Power+ importeur. EGO levert accu tuingereedschap op het meest innovatieve accu platform van dit moment, van grasmaaier tot heggenschaar en van bosmaaier tot kettingzaag.

U wordt doorgestuurd naar de pagina van de organsator Kärcher NV